سمعک زیمنس

ارتباط دوگوشی سمعک ها، ارتباط مستقیم با تلفن های هوشمند و تلوزیون و ....

در کشور ما، روش‌های مختلفی برای پرداخت تعرفه بیمه سمعک وجود دارد. یکی از این روش‌ها، بستن قرارداد بین کلینیک شنوایی و سازمان بیمه است، که در این حالت بیمار با ارائه معرفی‌نامه از بیمه به کلینیک مراجعه کرده و سمعک را تهیه می‌کند. مبلغ تعیین شده بیمه مستقیماً به کلینیک پرداخت می‌شود و بیمار نیز مبلغ فرانشیز را پرداخت می‌کند.

تنها تفاوتی که در بین سمعک های آنالوگ و انواع سمعک های دیجیتال پیشرفته وجود دارد در نوع فناوری و تکنولوژی به کار رفته و آنها برای تقویت صدا است.

البته این شرکت جدیدا در سنگاپور تحت عنوان سیگنیا سنگاپور فعالیت خود را ادامه میدهد.

دیگر نگران تغییر باتری های یکبار مصرف سمعکتان نباشید. تنها با سیستم شارژ بی سیم می تواند سمعکتان را شارژ کرده و بی دردسر از آن استفاده کنید.

خرید سمعک مانند خرید وسایل ساده زندگی نیست سمعک یک وسیله پزشکی است و با سلامتی افراد در ارتباط است. برای تجویز مناسب همراه با بیمه سمعک و بهره وری صحیح از آن دانش کافی و مهارت شنوایی بالایی نیاز است. خرید از مراکز نامعتبر و تنظیم توسط افراد غیرکارشناس ممکن است نه تنها مفید واقع نشود بلکه باعث آسیب شنوایی شود.

بسیاری از افرادی که علی رغم مشکل شنوایی اقدام به خرید سمعک و رفع مشکل نمی کنند از عوارض و مشکلات ناشی از کم شنوایی غافل هستند. کم شنوایی آثار بسیار سوء ی دارد که در صورت عدم درمان این آثار پیشرفت کرده و روز به روز به مشکلات فرد می افزاید.

برای نگهداری از سمعک خود باید نکات کلیدی را رعایت کنید تا طول عمر سمعک افزایش پیدا کند. به طور مثال : از خیس شدن سمعک خودداری کنید یا در هنگامی که سمعک بر روی گوش شما قرار دارد از اسپره های مو استفاده نکنید، همچنین در محیط های گرم و مرطوب سمعک را در طول روز دو مرتبه از گوش خارج کرده و آن را تمیز کنید.

شارژر اين سمعک به غير از عمل شارژ وظيفه رطوبت گيری از سمعک را هم دارد.

بیشتر سمعک ها، دارای قابلیت بلوتوثی و وایرلس هستند؛ می توان آن را به راحتی به انواع موبایل، تلویزیون یا تبلت متصل کرد، این قابلیت بسیار کاربردی است و میتواند و انجام کارهای روزمره به افراد کمک کند. 

سمعک ها انواعی مختلفی دارند و چه بسا بسیاری از افراد نیاز به سمعک های معمولی دارند. قیمت سمعک معمولی در برندهای مختلف با هم متفاوت است. قیمت سمعک دست دوم نیز در بازار بسیار پایین تر از سمعک نو می باشد. استفاده از تکنولوژی های سطح بالا به عنوان مثال استفاده از بلوتوث و کانکشن های که با موبایل و سایر مدیاها در ارتباط است الزامی برای استفاده در افراد خاصی مثلا کودکان و نیز افراد سالمند و مسن ندارد لذا به نظر می رسد استفاده از سمعک های معمولی برای این قشر مناسب تر باشد.

شما می توانید با خیال راحت سمعک سمعک زیمنس مناسب و مورد نیاز خود را در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک ترنم خرید و تهیه کنید؛ زیرا در این کلینیک با انجام آزمایش های مختلف شنوایی سنجی با پیشرفته ترین دستگاه های موجود در ایران و متد های روز دنیا سطح کم شنوایی شما را تشخیص داده میشود و بر اساس نیاز شما بهترین نوع سمعک به شما معرفی می شود و قبل از تهیه هر گونه سمعک به طور کامل شما را با تمام ویژگی های سمعک مورد نیاز آشنا می کند.

کم شنوایی های انتقالی مانند پارگی های پرده تمپان و چسبندگی استخوانچه های گوش میانی و یا کم شنوایی های حسی عصبی مانند پیرگوشی و یا کم شنوایی ناشی از نویز دارای ویژگی های متفاوتی هستند که در هر کدام از این افراد تجویز متفاوتی انجام خواهد گرفت.

اما به صورت کلی و خلاصه می توان بیان کرد که بازه قیمت این سمعک ها از ۵ میلیون تومان شروع می شود و در بالاترین مدل ها از بهترین شرکت های دنیا به ۱۷ و یا حتی نزدیک به ۲۰ میلیون می رسد. قیمت سمعک وایرلس هوشمند بیان کننده نوع سمعک از نظر سیستم ارتباط بی سیم و نیز سایر ویژگی های تقویتی سمعک است به این صورت که تفاوت بین قیمت سمعک هوشمند وایرلس علاوه بر اتصال به سایر مدیاها می تواند صدای های واضح و شفاف تری در مدل های بالاتر و به عبارتی قیمت بالاتر ایجاد کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *